Yogalärare, terapeut & coach

Maria Forslund jobbar som samtalsterapeut och coach i psykosyntes sedan åtta år. Med Maria kan du boka tid för att samtala om det som pockar på i ditt liv just nu. Det kan vara en relation eller situation som du vill se klarare på. Det kan vara en sorg eller kanske en längtan efter något mer utan att du kanske vet exakt vad. Kanske vill du bolla eller stilla dina tankar, hitta en ny riktning eller bara sätta ord på det som du finner svårt. Inget är för stort eller för litet, för svårt eller för lätt. 

Maria jobbar med samtal men också med YogaTalk där varje session inleds med djupavslappning och andning. 

”Jag slutar aldrig att förundras över det som händer när ett samtal får inledas med en lugn yoga eller en guidad djupavslappning, något som jag kallar för YogaTalk.”

Maria är även yogalärare och har sin grund i ashtangan men oftast är det hatha- och yinyoga som utövas på Marias klasser. Som ett komplement till yogan är Maria också utbildad andningsinstruktör.

”Som yogalärare lägger jag stor vikt vid andningen och fokuset inåt – in i dig själv, din kropp, din själ och din ande. För mig är yogan inte bara tiden jag spenderar på yogamattan utan lika mycket om hur jag behandlar mig själv och andra utanför den.”

Du kan kontakta Maria genom att mejla.