Yoni Yoga & Yoniägg-praktik Fördjupningskurs ❍ med Caroline Brahme

Detta är en fördjupningskurs i yoniyoga, yoniägg-praktik och din feminina sexualitet. Kursen är öppen för dig som gått min kurs i yoniyoga, någon av mina workshops eller dig som har egen erfarenhet från liknande praktik/workshops och vill gå djupare!

Vi kommer under denna kurs att fördjupa oss i yoniyogan – vi kommer tillsammans att göra yoniägg-praktik, bröstmassage och andra övningar som stärker och fördjupar kontakten med din yoni, din sexualitet, feminina essens och personliga kraft. Du kommer även under kursen få hemläxor med övningar att göra hemma.

Tillsammans i systerskap kommer vi dyka in i kärnan av vår feminina essens och vår kraft - vår yoni. Att göra yoniyoga i grupp är så vackert och djupt läkande för oss kvinnor. Vi tvättar bort all skam och eventuell rädsla kring vår sexualitet och skapar en ny vacker och respektfull kärleksrelation med vår yoni, lust och sexualitet. Yoniyoga är en väg till att väcka/stärka lusten, kraften, intuitionen och glädjen som bor i dig och som är ditt naturliga tillstånd, men som ibland kan vara lite slumrande. Jag vill dela denna fantastiska, magiska och stärkande praktik med dig som jag själv älskar så mycket!

Yoni är sanskrit och betyder Sacred Portal, det är ett ord för vår vagina. Vår yoni är den mest receptiva delen hos oss kvinnor, och ihop med vår livmoder vårt center för kreativitet, skapande, vår livsenergi och vår personlig kraft.

Ta en stund och känn din Yoni, hur ofta är du i kontakt med henne?
Vilken är din relation till henne?
Vad kallar du henne?
Hur “pratar” du om henne?

Många av oss, både som individer och kollektivt i vårt samhälle tenderar att antingen översexualisera henne eller skambelägga henne, kanske till och med bådadera samtidigt. Vår kvinnliga sexualitet har förminskats, förtryckts och skambelagts så mycket genom tiderna och just därför är det så otroligt läkande när vi åter skapar en kärleksfull kontakt och börjar äga vår sexualitet i sitt fulla uttryck! Yoniyoga är en praktik för att börja skapa en vacker och närande relation med vår yoni. För mig har det varit revolutionerande och jag brinner så för att dela denna praktik vidare till alla kvinnor. En kvinna i som är i kontakt med sin yoni och sin sexualitet skiner på ett helt unikt sätt!

Pris: 1400 kr, 7 tillfällen
Denna kurs är ej öppen för drop in.

Anmälan till caroline.brahme@gmail.com eller swish till 0704131365

Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29.
Tid: Måndagar 19:15 - 20:45 start 21 oktober.

Läs mer om mig på:
Flow Of She Facebooksida eller min hemsida www.carolinebrahme.com


Ljus och kärlek ♥
Cinna

Från: 2019-10-21 19:15:00

Till: 2019-12-02 20:45:00