Yoni Yoga Höstkurs ❍ med Cinna Brahme

Detta är en kurs i yoniyoga. Tillsammans i systerskap kommer vi dyka in i kärnan av vår feminina essens och vår kraft - vår yoni. Att göra yoniyoga i grupp är så vackert och djupt läkande för oss kvinnor. Vi tvättar bort all skam och eventuell rädsla kring vår sexualitet och skapar en ny vacker och respektfull kärleksrelation med vår yoni, lust och sexulaitet. 

Yoniyoga är en väg till att väcka/stärka lusten, kraften, intuitionen och glädjen som bor i dig och som är ditt naturliga tillsånd, men som ibland kan vara lite slumrande. Jag vill dela denna fantastiska, magiska och stärkande praktik med dig som jag själv älskar så mycket!

Yoni är sanskrit och betyder Sacred Portal, det är ett ord för vår vagina. Vår yoni är den mest receptiva delen hos oss kvinnor, och ihop med vår livmoder vårt center för kreativitet, skapande, vår livsenergi och vår personlig kraft. 

Ta en stund och känn din Yoni, hur ofta är du i kontakt med henne? 
Vilken är din relation till henne? 
Vad kallar du henne? 
Hur “pratar” du om henne? 

Många av oss, både som individer och kollektivt i vårt samhälle tenderar att antingen översexualisera henne eller skambelägga henne, kanske till och med bådadera samtidigt. Vår kvinnliga sexualitet har förminskats, förtryckts och skambelagts så mycket genom tiderna och just därför är det så otroligt läkande när vi åter skapar en kärleksfull kontakt och börjar äga vår sexualitet i sitt fulla uttryck! Yoniyoga är en praktik för att börja skapa en vacker och närande relation med vår yoni. För mig har det varit revolutionerande och jag brinner så för att dela denna praktik vidare till alla kvinnor. En kvinna i som är i kontakt med sin yoni och sin sexualitet skiner på ett helt unikt sätt!

  • Detta är en mjuk, varsam och otroligt inkännande praktik (vi behåller alla kläder på oss)
  • Genom en blandning av guidade och fria flöden av rörelser ihop med andning och ljud utforskar vi vår yoni, vår feminina essens, mjuka kraftfullhet och intuition. 
  • Fokus ligger hela tiden på att hitta och stärka kontakten med vår yoni, livmoder och även att väcka energin i vårt sakralchakra.
  • Andra bonusar är att vi stärker vår bäckenbottenmuskulatur och ökar vår förmåga till njutning, både sexuellt och till livet i stort!

Vem är denna kurs för? 
För dig som är en van yogini och vill utforska en ny dimension i din egen praktik. Eller för dig som aldrig yogat men känner dig nyfiken på att utforska detta område och skapa mer plats för lust och njutning i ditt liv. Välkommen!

Jag lovar, måndags-kvällarna kommer bli veckans bästa kväll ;)

Pris: 1400 kr, 7 tillfällen
Drop-in: 250 kr

Om du efter denna kurs vill fortsätta djupare så kommer jag hålla en fördjupningskurs i Yoniyoga med yoniägg-praktik, sacred pleasure practices m.m. Den kursen börjar direkt efter den första och är ytterligare 7 tillfällen (21 oktober - 2 december på Mamita). Om du vill kan du boka båda kurserna för 2600 kr. Länken till fördjupningskursen hittar du här.

Anmälan till caroline.brahme@gmail.com eller swish till 0704131365

Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29.
Tid: Måndagar 19:15 - 20:45, start 2 sptember

Läs mer om mig på:
Flow Of She Facebooksida eller min hemsida www.carolinebrahme.com

Ljus och kärlek ♥
Cinna

Från: 2019-09-30 19:15:00

Till: 2019-09-30 20:45:00