Yogaretreat för medberoende ✴ From Inner Core to Higher Power med Charlotte Malik Strååt

Påverkas du av eller står nära någon som har ett beroende eller annan destruktiv livsstil? 

Välkommen till en fantastisk helgretreat som riktar sig just till dig. Syftet med retreaten är att du ska få mer kunskap om dig själv, samt att få dela med andra och hitta verktyg för ett bättre mående. Vi utgår från meditation som hjälper dig att vara i utmanande situationer på ett hållbart sätt, och yogaövningar som hjälper kroppen att läka, bearbeta och släppa taget. Vi kommer jobba med det vi kallar att "hitta kompassen" - att identifiera och adressera känslor i kroppen. 

​Utöver det kommer vi även att spana in forskningsrön kring fenomenet medberoende och beroende, hur våra hjärnor, vår kropp och vårt psyke påverkas, samt hur man kan läka och tillfriskna. Denna retreat är ett utmärkt komplement till annan behandling. I slutet av retreaten kommer vi ge tips till dig som vill påbörja eller ändra aktuell behandling.

Datum: lördag 9 november & söndag 10 november

Tid: 16-20 (lör) & 10-16 (sön)

Vi kan max ta emot 20 personer och det är därför först till kvarn som gäller. I oktober har vi även en "early bird-rabatt" och du betalar då endast 80% av priset. Anmälan sker via denna länk: 

https://www.rockyoga.org/jag-vill-anmaumlla-mig-till-retreaten-den-9-10-november.html

Välkommen

"​Senaste gången mitt liv kraschade och jag var nära att förlora allt, tog jag äntligen beslutet att kapitulera och inse att jag behövde hjälp." Läs mer om Charlotte Malik Strååt här.

Från: 2019-11-09 16:00:00

Till: 2019-11-10 16:00:00