YIN är vägen IN – flöda mjukt in i hösten med Inga

Välkomna in i mjukhet och flöde i denna härliga, extralånga yinklass med Inga!

Yinyoga är en revolutionerande yogaform som är mjuk och lugn samtidigt som den är kraftfull och transformerande. Den hjälper oss att landa i både sinne och kropp, hitta stillhet och hinna ikapp. Och det bästa av allt – den passar alla!

Under denna två timmar långa klass kommer vi att fokusera på övergången från den heta, mustiga sommaren till hösten – en tid då vi känner oss extra peppade och inspirerade på att sätta allt det där vi längtar efter i verket. Många av oss vill skapa förändringar till det bättre, och det är precis det vi ska ägna denna söndagförmiddag åt!

Inga är en älskad yogalärare, uppskattad för sitt intuitiva och kreativa sätt att undervisa. Hennes intention är att guida dig närmare dig själv och din sanning, och även ge dig lite att klura på på din väg. Hon håller klasser, workshops och lärarutbildningar främst i Stockholm.

Efter klassen bjuder vi på tilltugg i vår mysiga trädgård.

Söndagen 26/8, 10-12
Mamita Sthlm, Vikingagatan 29
Pris: 250kr
Boka din plats: https://www.simplesignup.se/event/136375

Praktiskt:
Dörrarna öppnas 9:45 så att du kan landa i lugn och ro. Det finns mattor att låna, men om du önskar får du självklart ta med en egen. Det kan vara skönt att ha strumpor och något långärmat under klassen.

Från: 2018-08-26 10:00:00

Till: 2018-08-26 00:00:00