Self Love Sister Circles ♥ med Helen Light

SELF LOVE SISTER CIRCLES ♥ 

Självkärlek + Systerskap + Kvinnokraft

''För kvinnor som är redo att återupptäcka den inre feminina kraften och förkroppsliga det kärleksfulla ledarskap som världen behöver'' 

Välkommen till en ny säsong av dessa vackra och stöttande kvinnocirklar, där jag guidar oss in i vårt feminina medvetande av visdom och kärlek, där vi minns vilka vi är och kan hjälpa varandra med de utmaningar och möjligheter det innebär att vara kvinna.

Jag tror att världen är i desperat behov av kärleksfulla, kreativa och känslomässigt intelligenta ledare som samarbetar för en bättre värld och att kvinnors kvaliteter kommer att värdesättas på ett helt nytt sätt den kommande tiden.

Därför är det viktigt att vi läker och stärker varandra.
Och gör det nu!

Varje cirkel är unik då vi samskapar utifrån gruppens behov och säsong, men innehåller alltid dessa delar:

♥ EMBRACE - landa i dig själv, precis där du är genom kravlös närvaro, utan självkritik och historier om separation och jämförelse. 

♥ EXPRESS - ge uttryck och få klarhet i vad du känner och behöver genom sharing och reflektion av dina systrar så att vi kan släppa taget om kollektiva tankar och rädslor som håller oss tillbaka. 

♥ EMBODY - kom i kontakt med hela din kropps visdom och medvetande genom intuitiv yoga, rörelse och dans så att du kan släppa taget om energi som dränerar dig och välkomna ett friare inre flöde.

Vi kommer ha gäster och olika teman, som annonseras i eventet före och cirkeln hålls antingen på svenska eller engelska. 

TID & PLATS:
Vi möts på mysiga Mamita Sthlm i Birkastan.
Cirkel-workshopen är ca 2 timmar med en kort paus – 18:00-20:00
Efter det är du välkommen att stanna på Fredagsmys då vi dukar upp te, smörgåsar och snacks och umgås i Mamitas härliga soffor! (vegan och glutenfria alternativ finns)
Ta på bekväma kläder du kan sitta och röra dig i.


PRIS:
Cirkel-workshop: 260 SEK
Fredagsmys-fika: 40 SEK

* Fika kan läggas till/ tas bort om du ändrar dig
* Anmälan är bindande och återbetalas inte men kan överlämnas till en annan syster.

ANMÄLAN:
Klicka i 'kommer' på respektive datum i eventet (HÄR)+ Swisha betalning, ditt namn och datum till: 1231665538

Jag ser fram emot att möta dig i cirkeln!

Till din service, genom min egen,
Helen

Datum fredagar: 
JAN: 25
FEB: 8, 22
APRIL: 5
MAJ: 3, 17

SAGT OM CIRKELN:

‘’Detta känns som det nya svarta. 
Ett måste för att ta oss loss kvinnofällan‘’

- Martina Brantsberg 

‘’Att det finns kvinnor som tänker på samma saker som jag. Att vi alla är väldigt lika egentligen. Det är så skönt att lyssna på vad andra går igenom, deras önskningar, drömmar, behov. Känns som at man blir ödmjukare, lugnare och mindre ensam. Största intrycket är nog det. Helen är underbar! Så enkel, öppen och sig själv! Hon tror på oss har ett så fint och genuint ledarskap! Det är inspirerande! Jag skulle nog rekommendera cirkeln till alla jag känner. Passar alla. Vilken ålder som helst, vad man än arbetar med och vad man än är i behov av. Det är en häftig känsla att ge sin fredagkväll till att träffa och mysa med andra kvinnor i samhället. Känns helt unikt!’’
- Isabelle Farinotte

‘‘Upplevelsen när jag väl kom till cirkeln övertäffade mina förväntningar med råge. Jag kände mig så otroligt och innerligt trygg och hållen av dig som facilitator. Fick en omedelbar stark kontakt med den heliga feminina kraften genom spacet du höll. Uppskattar verkligen att allt känns så genomtänkt på dina cirklar och att det är en helhetsupplevelse för alla sinnen med den vackra dekor du förbereder, mumsig choklad och frukt och underbar bakgrundmusik"
- Emma Amrit Charan Sund

‘‘Självkärlek är något jag har försökt jobba med länge vilket är en väldigt stor utmaning. Hela idén och tanken bakom systerskap om hur vi kvinnor kan lyfta varandra och ge varandra support kändes så fint, så viktigt och så kallande för mig. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig första gången med det jag fick var otroligt fint och kraftfullt. Det var en stund då jag verkligen fick vara närvarande med mig själv men också en stund där jag kunde se mig själv i alla de andra kvinnor som var med, ett rum där jag fick jobba med mig själv i en gemenskap och styrka. Jag skulle rekommendera dessa cirklar till alla kvinnor! Jag vet att vi alla skulle må bättre av att ge oss själva mer kärlek och support till varandra. Här är den perfekta platsen för det''
- Tove Eklöf

‘‘Har länge längtat efter att möta medsystrar, utan konkurrens och ifrågasättande och där man inte tittar snett på varandra. Längtat efter ett forum där vi som kvinnor lyfter varandras styrkor och ser varandras sårbarhet. Om inte minst ett forum där man möter sig själv, för tror på att när jag helar mig själv, helar jag annat och andra. Det som gav mig mest intryck är insikterna om att vi alla bär på samma längtan. Att vi alla bär på så mycket stryka och kunskap. Att vi har det i oss. Att vi alla är sammanvävda, oavsett ålder och var vi är i livet. För vi har olika vägar och utmaningar. Hur du, Helen, tillåter mig och andra att hela tiden checka in och känna in oss för att vara sanna och autentiska, slår djupt an i mig och får tack vare det en känsla av tillit och styrka. Det utrymme som du höll uppe och skapade för att vi skulle kunna mötas kändes tryggt och det var högt i tak, ja oändligt...’’
- Mikaela Ekroth

För frågor kontakta Helen:
Mail: helenlightcoach@gmail.com
Mobil: 0761009526
Facebook: Helen Light Women Coaching 
Instagram: @helenlightlove

Från: 2019-05-17 18:00:00

Till: 2019-05-17 20:00:00