Kundalini Morning Glory ☼ med Josefina Carlbom

Kundaliniyoga med extra fokus på morning flow och härlig glow

Vi väcker kroppen, tar oss tid att känna in, landar inför dagen och sätter intentioner för veckan. Vi kommer jobba med tekniker som stärker kroppen och nervsystemet, balanserar hormonsystemet och släpper på stress och spänningar samt öppnar hjärtat.

Varje klass består av en härlig mjuk uppvärmning, andningsövningar och en serie asanas som inom kundaliniyogan kallas kriya. Vi avslutar varje klass med en djup avslappning och en meditation. Jag älskar att använda musik och sång i mina klasser och kundaliniyogans mantran är helt magiska och har alla sin egen speciella effekt för såväl kropp och sinne som för själen. 

Jag är så glad och tacksam över att få dela med mig av dessa tekniker som har stärkt och hjälp mig otroligt mycket och faktiskt uppgraderat hela mitt liv - SÅ - kom och starta dagen med mig på tisdagar! Kom precis som du är, kom om det så bara någon gång är för att få vila på mattan och stärkas av energin i rummet. Det här är för alla – nya såväl som vana yogis!

Tid, pris och bokning

Tisdagar, 7.00-8.15

17/9 – 17/12 (totalt 12 gånger)
Det sista tillfället firar vi lite extra med frukost efteråt för dem som vill stanna kvar.
Vi gör uppehåll på höstlovet dvs den 29/10 samt tisdagen därpå den 5/11. 

Pris, hela terminen: 2000 kr

Pris, drop-in: 200 kr

Boka/anmäl dig till: josefina@jflow.se

J Flow – Josefina Carlbom

When the time is on you, start and the pressure will be off” – Yogi Bhajan

Det är ur den sutran från Yogi Bhajan som J Flow föddes. Det var dags – dags att göra det jag verkligen ville göra i det här livet, dags att släppa taget om alla murar, alla måsten, alla roller och bara följa mitt hjärta och våga stå kvar där, sårbar, i min sanna identitet – Sat Nam. Jag vill av hela mitt hjärta hjälpa andra att må bättre, leva det liv de verkligen vill leva. Finna sin egen styrka att våga vara sig själva, våga släppa taget och bara let go och go with the flow.

Yogan har sedan länge betytt väldigt mycket för mig, först som en fysisk praktik men de senaste 10 åren har också inneburit en djupdykning ner i dess filosofi, historia, livssyn, och varande – en djupdykning utan botten och där varje famntag ger nya insikter och erfarenheter samtidigt som de ger insikt om det faktum att det finns så oändligt mycket mer. Jag är student livet igenom, även om jag är yogalärare så är jag också alltid en yogastudent. 

Yoga för mig är ett sätt att leva, ett sätt att förhålla mig till mig själv, till andra, till vår planet, till universum och till livet. Sedan jag signade up på kundaliniyogalärarutbildningen hos Emma Öberg 2017 har yogan också på något sätt lite extra integrerat sig i mig och verkligen slagit rot vilket har gett mig en sån otroligt stark och stabil grund att stå på. Mitt mission är nu att dela med mig av de tekniker jag har lärt mig och som har hjälpt mig så mycket i vardagen, i jobbsituationer, i relationer, ja, i livet. Tro mig, jag vet hur det kan vara. Jag har jobbat som jurist i 15 år, drivit eget företag, fött två barn, har många nära relationer att ta hand om och jag har råddat med allt pussel. Det som hjälpt mig att lägga pusslet har varit yoga och meditation, att ta hand om mig själv, min kropp, mitt sinne och min själ. Är det inte magiskt att det kan räcka med 20 djupa andetag för att få den där ångesten som börjat byggas upp i magen av någon stressig situation på jobbet att tagga ner. Med min bakgrund i den snabba och ibland lite hårda affärsvärlden har jag stor förståelse för och också erfarenhet av de utmaningar och krav som en möts av där och hur djupt stressade många av oss faktiskt är.

Med den erfarenheten i bagaget kombinerat med mina yogiska erfarenheter hoppas jag kunna hjälpa andra att våga titta inåt, hitta tillbaka till andningen, stå kvar ”hold the posture”, för att därefter kunna släppa taget om stress och allvar och hitta en vila och balans i kropp, sinne och själ samtidigt som livet pågår.

Jag ser fram emot att mötas på mattan!

Varma hälsningar,
Josefina

Från: 2019-09-17 07:00:00

Till: 2019-12-17 08:15:00