I AM ♦ Ett halvår av utforskande i dig ♦ 2018 ♦ ANMÄLAN PÅGÅR

Längtar du efter att våga lyssna mer på dig själv och vara trygg i dina beslut?
Vill du stå stadigt på jorden men ändå våga stråla?
Söker du ett sammanhang där det handlar om att utforska istället för att prestera?

Kom och hitta ditt glitter med oss!

I AM föddes ur en längtan att dela vår kunskap och erfarenhet om yoga och personlig utveckling vidare. Vi är båda utbildade terapeuter inom psykosyntes. Maria är även utbildad yogalärare och håller sedan flera år tillbaka uppskattade klasser och workshops på Mamita. Cristina utvecklar privatpersoner och företag med hjälp av psykosyntes, driver Mamita, håller yoga- och utvecklingsresor utomlands samt utvecklar verktyg för personlig utveckling i form av appar.

Nu vill vi bjuda in dig till fyra förmiddagar (oftast torsdagar) under 2018 där vi guidar dig in i dig själv. Du får verktyg för att börja utforska och skala av lager för lager för att hitta det som finns därinne, det som glittrar. Det som är den bästa versionen av dig. 

Vi kommer att börja våra morgnar med yoga för att mjukt landa in i kroppen via vårt andetag. Därefter dukas en lyxig frukost upp. Efter det tar förmiddagens övningar vid. Övningar som syftar till att fördjupa dina kunskaper om dig själv. Under detta år ges du möjlighet att utan prestation utforska vem du är, vart du är påväg och hur du kan nå dit. Vi guidar dig hela vägen, men det är du som gör jobbet!

Du får med dig en massa viktiga verktyg och tekniker som du sedan har stor nytta av i ditt liv, oavsett vem du är och vad du gör. Vi jobbar både utifrån och in och inifrån och ut. Vi jobbar stort och smått. Vi följer gruppen och ger även möjlighet till att boka egna individuella möten för dig som vill jobba ännu lite djupare. Syftet med kursen är att guida dig att hitta dig själv, så som den du verkligen och innerst inne är.

Vårt halvårs-program passar dig som jobbar med människor och utveckling och vill ge dig själv påfyllning och energi eller dig som kanske bara längtar efter några timmars tid med den viktigaste personen i ditt liv (DU!). Vi har femton unika platser vilket gör gruppen personlig och trygg. Inga förkunskaper eller förberedelse krävs. Kom som du är!

Anmälan och Fakta

• Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Stockholm

• Tid: 8-12

Preliminärt upplägg:

8-9 Yoga

9-9:30 Lyxig Mamita-frukost

9:30-12:00 Övningar och diskussion

• Investering: 5200 kronor (betalningen går att dela upp i två omgångar)

• Följande datum gäller – 19/9, 17/10, 28/11, 12/12 

• Infoträff – 23/8, 8-10

• Anmälan till: Maria på maria@mamitasthlm.se

"YOU ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE"

Från: 2018-09-19 08:00:00

Till: 2018-09-19 10:00:00