◎ I AM ◎ Ett år av utforskande i Dig! ● Ny start i Augusti

Nu också på eftermiddag/kvällstid!

Längtar du efter att vågal yssna mer på dig själv och vara trygg i dina beslut?

Vill du stå stadigt på jorden men ändå våga stråla?

Söker du ett sammanhang där det handlar om att uforska istället för att prestera?

Kom och hitta ditt glitter med oss!

Vi som driver I AM heter Maria Forslund och Cristina Tscherning och vi skapade denna utforskande kurs ur en längtan att dela vår kunskap och erfarenhet av yoga och personlig utveckling vidare. Vi är båda utbildade terapeuter inom psykosyntes. Maria är även utbildad yogalärare- och håller sedan flera år tillbaka uppskattade klasser och workshops på Mamita. Cristina utvecklar både privatpersoner och företag med hjälp av psykosyntes, driver Mamita och håller även yoga- och utvecklingsresor samt utvecklar verktyg för personlig utveckling i form av appar.

Nu vill vi bjuda in dig till nio eftermiddagar/kvällar under hösten 2019 samt våren 2020 där vi guidar dig in i dig själv.

Du får verktyg för att börja utforska och skala av lager för lager för att hitta det som finns där  inne, det som glittrar. Det som är den bästa versionen av dig. 

Vi börjar eftermiddagen med yoga för att mjukt landa in i kroppen via vårt andetag. Därefter tar vi en kortare paus med smoothie eller annat nyttigt mellanmål. Efter det tar modulens övningar vid. Övningar som syftar till att fördjupa dina kunskaper om dig själv.

Under detta år ges du möjlighet att utan prestation utforska vem du är, vart du är påväg och hur du kan nå dit. Vi guidar men det är du som gör jobbet.

Du får med dig en massa viktiga verktyg och tekniker som du sedan har stor nytta av i ditt liv, oavsett vem du är och vad du gör. Vi jobbar både utifrån och in och inifrån och ut. Vi jobbar stort och smått. Vi följer gruppen och ger även möjlighet till att boka egna individuella möten för dig som vill jobba ännu lite djupare. Syftet med kursen är att guida dig att hitta dig själv, den du innerst inne verkligen är. 

Vem är I Am-året för?

Vårt helårsprogram passar dig som jobbar med människor och utveckling och vill ge dig själv påfyllning och energi. Eller dig som kanske bara längtar efter några timmars tid med den viktigaste personen i ditt liv – dig själv! Vi har femton unika platser vilket gör gruppen personlig och trygg. 

Inga förkunskaper eller förberedelse krävs. Kom som du är!

Mer information

Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Stockholm
Tid: 14.30-18.00

Preliminärt upplägg:
14.00 Dörrarna öppnas och te finns framdukat 
14.30-15.30 Yoga 
15.30-16.00 Smoothie-paus
16.00-18:00 Övningar och diskussion

Investering: 12 500 kronor (betalningen går att dela upp i två omgångar)
Följande datum gäller: 
Hösten 2019
– 21/8, 18/9, 16/10, 27/11, 11/12
Våren 2020 – 18/3, 22/4, 20/5, 10/6

Anmälan

Anmäl dig till Maria på maria@mamitasthlm.se

YOUR ARE ALWAYS ONE DECISION AWAY FROM A TOTALLY DIFFERENT LIFE ♥

Från: 2019-08-21 14:30:00

Till: 2020-06-10 18:00:00