På Mamita/photo-1512291313931-d4291048e7b6

♦ FÖDA UTAN RÄDSLA: Gravid- och Förlossningsyoga med Malin Wittig

Föda utan rädslas "gravid- & förlossningsyoga" är ett unikt gravidyoga koncept för en smidigare graviditet och förlossning som ger dig det bästa från två världar. Yogans urgamla visdom och välgörande positioner tillsammans med Föda utan rädslas vetenskapliga förlossningsverktyg skapar en trygg och oslagbar förberedelse för din förlossning.

Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Välbefinnandet ökar både för mamma och barn samtidigt som din intuitiva förmåga stärks och du bygger upp en känsla av trygghet och självförtroende inför din förlossning.

Under passet kommer du få stärka din kropp och rygg, öka smidighet och rörlighet, träna din bäckenbotten, få mental avkoppling och träna på att behålla fokus. Vi fokuserar också på anknytningsmeditationer för att stärka bandet till ditt barn.

En stor del av klassen kommer att vara träning av förlossningsverktygen så att dessa får möjlighet att förankras i din kropp och blir lättare att plocka fram när det väl gäller. Vi kommer också att känna på olika förlossningsförberedande positioner du kan ta direkt med dig in i förlossningen. Varje klass avslutas med djupavslappning som är ovärderligt för återhämtningen mellan värkarna och även för livets utmaningar efter att ditt barn kommit till världen. Du som har foglossning får alltid alternativ som passar din kropp. Alla fyra förlossningsverktygen kommer och går under kursens gång även om det vissa gånger kan vara mer fokus på ett av verktygen. 

Praktisk info:

Antal tillfällen (90 min per gång): Varje kursomgång är 8 tillfällen. Ligger du väldigt nära i förlossningsdatum och inte hinner gå hela kursen så kan du anmäla dig till de 4 första eller sista gångerna. Mejla info@fodautanradsla.se för att få anmälnings koden för 4 ggr. Om kursen inte är full lägger vi även ut de 4 sista gångerna som en extrainsatt kurs. 

Lokal: Vi lägger stor vikt på att lokalen ska ha det där lilla extra för att förstärka upplevelsen igenom alla dina sinnen. Vacker lokal, kuddar och bolster för stöd till den gravida kroppen. 

Tid och plats: 

VT 2018
Måndagar kl 19:00-20:30
Sista tillfället för denna termin är 16/7, nästa termin börjar 27/8.
St:Erikspan, Mamita, Vikinggatan 29, Stockholm

Om Malin Wittig

Malin är utbildad yogalärare inom ashtanga, hatha, yin och restorative samt gravidyoga. Hon håller yogaklasser samt profylaxkurser för Föda utan rädsla. Malin håller också andra förlossningsförberedande workshops och yogakurser i Stockholm, både i grupp och privat. Malin är uppskattad för sin värme och stora kompetens inom graviditet, yoga och förlossning. Malin har tre egna döttrar.

Från: 2018-06-25 19:00:00

Till: 2018-06-25 20:30:00