Cozy Co-Working Space under hela hösten på Mamita Sthlm

Är du egenföretagare som tröttnat på eller inte får ut tillräckligt av att sitta på café eller hemma och jobba? Men ändå INTE behöver en arbetsplats fem dagar i veckan? Kolla HÄR!

På Mamitas Cozy Co-Working Space får du möjlighet att utvecklas – kom som du är, och lämna som den du vill vara!

Vi har skapat en plats där du kan utveckla dig själv och ditt företag i en miljö som gynnar dig yrkesmässigt såväl som emotionellt och själsligt. Med hjälp av yoga, workshops, hälsosam kost, lunchaktiviteter och autentiska samtal skapar vi en sund, snäll och utvecklande arbetsplats för dig där hjärta, hjärna och kropp får stimulans och energi. 

Cozy Co-Working Space har premiär i höst – och vi sätter igång med ett PROVA PÅ tillfälle för bara 100kr!
⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏

Såhär kan en Cozy Co-Working Space-måndag på Mamita se ut:

☆ Vi börjar dagen kl 8 med inspiration! Du får en boost in i ett kreativt utrymme med en meditation där du får checka in i dig själv och sätta din intention för dagen/veckan du har framför dig.

☆ Från 8:30 serveras en härlig frukost i nyttig Mamita-anda som du avnjuter i sällskap eller avskilt.

☆ Under dagen kan du välja om du vill arbeta i tystad i vår shala, eller om du hellre sitter tillsammans med andra i vår lounge och får chans att nätverka, diskutera, bolla och samtala. Du bestämmer helt själv utifrån dina behov och dagsform!

☆ Mysiga lunchställen finns i närheten och du kan ta en härlig lunchpromenad runt Karlbergskanalen.

☆ Eftermiddagen erbjuder fortsatt arbete enskilt eller i grupp, en eftermiddags-smoothie och ett yogapass vid ungefär kl 16 som avslutning på din mysiga Mamita-måndag.

☆ Varje måndag kommer två personer att ges chansen att lyfta sitt arbete! Kanske behöver man be om hjälp, få feedback, öva på att berätta eller skapa nya kontakter. Det här blir dina alldeles egna minutes of fame!
⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏

DIN INVESTERING 

Investering per gång: 350kr

Nu finns även möjligheten att köpa klippkort om du vill gå flera gånger – det är billigare, du har din plats bokad på en gång och kanske vill du dela ett klippkort med en vän/kollega. 

Klippkort 3 gånger: 975kr (75kr rabatt)

Klippkort 5 gånger: 1500kr (150kr rabatt)

I priset ingår: arbetsplats under 15 måndagar i höst, yoga, workshops, frukost, kaffe/te, eftermiddagsfika och massor med värme.
⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏

ANMÄLAN

Anmäl dig för det/dem datum du vill delta här. 
⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏⸏


Hoppas att vi ses och får chans att växa tillsammans! 
Cristina och hela Mamita-gänget

Från: 2018-10-01 08:00:00

Till: 2018-10-01 17:00:00