Om grundarna

Grundarna har bidragit med sina olika erfarenheter och bakgrund till utvecklingen av Your Insight. Även om alla haft sina specialområden, Cristina som samtalsterapeut och coach, Nina som projektledare och Christopher med sin tekniska bakgrund, har projektet drivits som ett nära samarbete i gruppen.

Cristina Tscherning

Cristina är Psykosyntesterapeut med lång vana av klientarbete och har varit drivande av framtagningen av själva verktyget samt har koppling till Colombia där hon är född. Cristina startade och driver Mamita Sthlm, ett holistiskt center för personlig utveckling sedan 2012. Tillsammans med några av hennes terapeutkollegor har hon säkerställt processen av verktygets innehåll samt stor del av bildmaterialet. Cristina är utbildad marknadsekonom från RMI Berghs (1989) och certifierad samtalsterapeut från Humanova (2009). 

Christopher Berghagen Taylor

IT och teknik ligger Christopher varmt om hjärtat och som entreprenör brinner Christopher för att skapa och utveckla ideér.  Idag arbetar Christopher som Incident Manager på Sveriges Radio men även med att starta Click-Now App, Klustr & Your Insight App. Tidigare han Christopher även jobbat som Service Desk Manager på Bonnier News och ansvarig för IT-Supporten för Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen (svenska dagstidningar).

Nina Engstrand

Nina började sin yrkesverksamhet som språklärare men bytte sedan till  IT-branschen där hon bland annat jobbade med tjänsteförsäljning och strategiska allianser i mer än 15 år. Förutom att nu vara del av teamet bakom Your Insight driver Nina företaget ”Vidvinkel” där hon hjälper individer och entreprenörer att vidga sin vinkel, det vill säga att tillsammans se nya möjligheter och med hjälp av konkreta planer nå varaktiga resultat. Nina har även varit medförfattare till tre böcker på Amazon och är certifierad NLP Practitioner coach. Nina har en Filosofie Magistersexamen från Åbo Akademi, Finland (2001) och en Executive MBA examen från Handelshögskolan i Stockholm (2008).