LEADERSHIP & LIFESTYLE MASTERCLASS ❍ med Cristina Tscherning & Cecilia Duberg

Självledarskap och Mental träning för ledare, HR och entreprenörer på franska landsbygden – 5 dagar Intensivkurs med Cristina Tscherning & Cecilia Duberg

MÅLGRUPP

Är du ledare, HR ansvarig, team coach eller entreprenör? Söker du träning, verktyg och fördjupning i självledarskap, teamutveckling och hälsopsykologi? Då kan det här vara kursen du söker.

KURSLEDARE

Under ledning av Psykolog Cecilia Duberg och Cristina Tscherning, organisationskonsult och samtalsterapeut, guidas du genom lärorika dagar på en gård som även bjuder lugna oaser, dramatisk hike i bergen, livsbejakande by-marknad, franska köket och inspirerande vingårdar.

UPPLÄGG

Dagarna startas med morgonyoga i trädgården före frukost och fortsätter med workshops på utvalda teman fram till lunch. Eftermiddagarna består av valbara aktiviteter eller eget arbete. Strax före middag samlas vi igen för fördjupning i frågor, sammanfattning och ett tydligt nästa steg.

ANMÄLAN & INFO

Då vi är en lite mindre exklusiv grupp vill vi ha personlig kontakt med alla som vill följa med. Anmälan sker via mail till: cecilia@lionmind.se. Du får därefter fördjupad information om resan, program, betalning och avbokningsregler. Betalning är lika med bokning.

PRIS

Investeringen för hela kursen, certifiering samt helpension är 17 995:- plus moms.

RESA

Resan hit ingår ej men vi bistår gärna med tips på avgångar och hjälper er med transfer. Det går att ta sig hit både med flyg och tåg.