Låt oss skräddarsy er tid

Bakom Mamita Sthlm finns ett team av idérika och nytänkande kreatörer. Tillsammans skräddarsyr vi aktiviteter för kunder – alltid med en personlig touch. Vårt nätverk av terapeuter, coacher, föreläsare, yogalärare, kostrådgivare och kockar ger oss möjligheten att skapa fritt med utgångspunkt i gedigen kunskap och erfarenhet. Vad du än är ute efter – en kick-off mitt i city, en aktivitet för att stärka din arbetsgrupp, ett mingel med reflektion för ditt nätverk eller något annat som faller dig i smaken och lusten – så har Mamita Sthlm platsen och kreativiteten att få det att hända.

Sedan starten har lokalen använts i väldigt många olika sammanhang – och den gemensamma nämnaren är att  aktiviteterna på ett eller annat sätt syftar till personlig utveckling.

Ett event kan bestå av olika ingredienser – meditation och yoga kan hållas av många av våra härliga yogalärare, föreläsningar och kortare workshops inom ämnen såsom självinsikt/vägen ut ur utbrändhet och in i dig själv/kommunikation när den är som bäst. Vi kan även hjälpa dig att hitta in i gruppstärkande övningar och aktiviteter, eller hitta personer som passar för just ditt event. I samband med en sådan aktivitet ordnar vi även med Rawfood i form av lunch, frukost eller fika. Det finns också möjlighet att i samband med eventet hyra lokalen och jobba vidare på egen hand om så önskas.