Indien • 8-15 februari 2019

Vi tror att det här är precis vad du behöver för att du aktivt jobbar med din personliga utveckling och längtar efter nästa steg. Vi vet att glittret finns inom dig – även om det ibland känns långt borta. Stressen och livet är kanske i vägen för din inre röst. Följ med oss till Goa i Indien och hitta in i dig själv igen! 

Vi tillbringar veckan 8-15 februari 2019 på Ashvem Beach i norra Goa, Indien. På den här resan deltar du i samtal i grupp med Cristina – syftet med den upplevelsen är att djupdyka i sig själv och lättare hitta vägen till DIG. Du kommer också att ha tid för egen reflektion i hängmattan och för promenader längs den långa vita stranden tillsammans med andra, eller i sällskap av dig själv. 

Dagarna börjar med yoga med Malin och fortsätter med brunch på stranden. Njut av egentid med massage av någon av de duktiga massörerna på Palm Grove Beach. På eftermiddagen samlas vi igen, samtalar och mediterar kring olika ämnen. Precis innan solen går ner avslutar vi dagen med yoga på stranden. En av dagarna spenderar vi på Hippiemarknaden i Goa och en annan dag har vi lägereld på stranden. 

Vi tror att du kommer att komma hem med en stärkt inre kompass för vi vet att alla svar och lösningar finns inom oss själva – låt det här bli en del av din inre resa!

Goa Vintern 2019 – 8-15 februari 

PRISER & INFORMATION:

 • I resan ingår boende i bungalow som ligger högst 50 meter från havet. Det ingår yoga, brunch, middagsbuffé, välkomst- och avskedsmiddag samt en djup massagebehandling. All mat är vegetarisk. 
 • Boende i egen bungalow: 16 950 kr 
 • Delad bungalow: 12 900 kr 
 • Betalningsplan: Minst 5 000 kr av ovanstående priser betalas inom 20 dagar efter anmälan. Av dessa är 2 500 kr anmälningsavgift och återbetalas inte vid en eventuell avbokning. Vid avbokning upp till fyra veckor innan avfärd utgår full ersättning, förutom anmälningsavgiften. Vid avbokning senare än så kräver vi ett sjukintyg enligt standard. Resterande summa betalas senast den 1 december. För er med egna företag så är texten på fakturan ”Resa i personlig utveckling”.

FLYG:

 • Flyg och försäkringar ingår inte utan bokas själva av deltagarna. Det finns ett par flighter som går dessa dagar. 
 • Förslag: För att ha bra timing åker du den 8/2 på dagen och landar på natten samma dag. SAS/Lufthansa har hyggliga flighter, Finnair har nyligen satt igång med direktflyg till Goa och Qatar Air flyger direkt men är oftast lite dyrare. I Goa landar du nästan alltid mitt i natten, men vi hämtar upp på flygplatsen och du åker tryggt och fint till resorten där du får möta soluppgången och vila några timmar innan frukost. Första dagen tar vi det lugnt och börjar programmet med en sen eftermiddags-gathering och välkomstmiddag. 
 • Flygpris: Runt 8 000-10 000 kr. 
 • Visum/Reseförsäkring: Se till att ordna med visum i god tid då det är en procedur som kräver lite tid och tålamod.

Har du några frågor, funderingar eller vill anmäla dig till resan? Tveka inte att kontakta Cristina Tscherning.

Om du vill så finns det möjlighet att... 

…Stanna ett par dagar innan eller efter retreatet och få ett rum till ett bra pris. Kontakta Palm Grove på för mer information. 
…Detoxa med kallpressade gröna juicer. Fem gröna juicer levereras varje morgon till din dörr för ungefär 300 kr per dag. 
…Få mer massage – det går att boka in på plats. 
…Få en konsultation med homeopaten Dr Richard Fernandez, priset beror på behandlingen du väljer. 
…Få healing för 300 kr per tillfälle. 
…Besöka en kryddplantage och promenera i huvudstaden Panjim – det går att anordna både en halv- och en heldagstur med priser från ungefär 300 kr. 
…Besöka Mapsa Market och utforska Goa och shoppa som den lokala befolkningen. Det här är en halvdagstur och här utkommer en kostnad för taxi. 

Om Palm Grove/Little Palm Grove: 

 • Little Palm Grove ligger på vackra Ashvem-stranden och har en 24-timmarsreception. Wi-Fi är gratis i alla utrymmen. Det finns en massagesalong där du kan få avkopplande massagebehandlingar. 
 • Rummen har fläkt, havsutsikt, värdeskåp och sittgrupp. I det egna badrummet finns dusch. 
 • Little Palm Grove ligger 2 km från Morjim-stranden och 20 km från Calangute-stranden. Det är 12 km till Thivims järnvägsstation, 22 km till Mapusas busstation och 54 km till Goas internationella flygplats från hotellet. 
 • Tvättservice, bagageförvaring och värdeskåp finns tillgängliga, och du kan läsa dagstidningar i lobbyn. 
 • Restaurangen på Palm Grove serverar indisk mat. Du har möjlighet att beställa rumsservice när du vill äta i avskildhet på ditt rum 
 • Kolla gärna in mer på www.littlepalmgrove.com och www.littlepalmgrove.com/inspiration/