Läs mer om appen här

Bli din egna bästa vän med må bra appen Your Insight

Som komplement till Mamitas erbjudande inom personlig utveckling och ökat välbefinnande, som så här långt byggt på det personliga mötet och samtalet, bryter vi ny mark. En beprövad psykosyntesprocess har digitaliserats med en kostnadsfri må bra och hälsoapp som resultat - Your Insight. Avsikten är att kunna få fler att hjälpa sig själva genom att förstå sig själva, komma i kontakt med sina känslor och må bättre, när det passar dem bäst, oavsett plats eller tid på dygnet. 

Observera dock att appen inte ersätter vård eller terapi, utan kan ses som ett värdefullt komplement till dessa.

Så här funkar Your Insight

Your Insight guidar användaren genom ett antal frågeställningar relaterat till ett visst utvalt område/situation som exempelvis relationer, arbete, hälsa eller framtid. Användaren besvarar frågorna genom att välja bilder och sätta ord på sina känslor.  Därmed får användaren insikter om sina behov, önskningar och hinder för att identifiera nästa steg i en viss situation. Självhjälp och hälsomotion för bättre själshälsa helt enkelt. Vi tror att Your Insight passar speciellt bra för flitiga mobilanvändare som gillar bildspråk.

Ladda ner appen på för Android eller IOS och berätta vad du tycker! All feedback tas emot med tacksamhet. 

Bakom appen står Christopher Berghagen Taylor med gedigen teknisk bakgrund och apputveckling, Nina Engstrand med lång erfarenhet från IT branschen samt utbildning och Cristina Tscherning, samtalsterapeut och hälsoentreprenör. Det har varit en alldeles underbar resa!

För mer information besök, www.yourinsightapp.com.